Op dit moment kan ik helaas geen cliënten meer aannemen voor de avonduren. Voor overdag is er nog wel plek, maar houd u rekening met een wachttijd van ongeveer 2 weken.


 

Bent u ook een verzamelaar van steunzolen die niet werken?

 

En wilt u nu toch wel eens  steunzolen hebben die echt werken?
Klik dan hier voor meer informatie!

  

Heeft u pijn met lopen aan de voetzolen? Of zijn uw teennagels dik en vergeeld en brokkelen ze af?  Is het misschien pijnlijk tussen de tenen? Of zijn de teennagels (vooral de nagel van de grote teen) pijnlijk? Misschien heeft u wel ander klachten aan uw voeten?

Dan wordt het tijd voor de pedicure! De meeste klachten kunnen na één behandeling al veel minder zijn of helemaal weg. Sommige klachten hebben een iets langer behandeling  nodig. Om te weten te komen in welke conditie u voeten zijn, kom ik met alle plezier bij u langs om uw voeten te beoordelen en eventueel een behandelplan op te zetten. Dit is geheel vrijblijvend en gratis. Dan kan er eventueel direct een behandeling plaatsvinden of we maken een afspraak voor een andere keer. Op de afgesproken datum en tijd kom ik dan bij u thuis om  uw voeten te verzorgen. U kunt op deze website verder lezen wat ik nog meer voor u kan betekenen. En heeft u vragen dan kunt u mij altijd bellen op: 06 - 30146280 of stuur een e-mail via het contact formulier wat u hier kunt vinden.

Graag tot ziens. 

 

Voeten en weetjes.

 


Wist u dat  de menselijke voet uit 26 botjes, 33 gewrichten, tenminste 50 gewrichtsbanden en pezen en 42 spieren bestaat? Dat de voeten samen ongeveer 250.000 zweetkliertjes hebben en per dag wel een kwart liter vocht afscheiden? Dat ongeveer 60% van de bevolking wel eens te maken heeft gehad met voetklachten? Voeten, we lopen er elke dag op maar goede verzorging van de voeten laten de meesten mensen achterwegen. Het is heel belangrijk om goed voor je voeten te zorgen, je voeten dragen je tenslotte toch maar heel de dag.
Daarom is het zo belangrijk om met regelmaat uw voeten te laten controleren en verzorgen door de pedicure. Slechte verzorging aan de voeten kunnen klachten veroorzaken. De meest voorkomende klachten zijn: 

Tijdens een basis pedicure behandeling worden de meeste klachten (indien aanwezig) verholpen. 

Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak bij
NCS Pedicure om uw voeten eens lekker te laten verwennen.
U zult na de behandeling weer op wolkjes lopen.


 

 


 

 
Opbellen
E-mail
Info